Het verhaal

Het verhaal begint bij een gezin dat reeds jaren op zoek was naar de perfecte zwembadbeleving maar dit niet kon vinden. Modern en betaalbaar zwemmen leek een onmogelijke combinatie. Het combineren van kwalitatieve bovengrondse opzetzwembaden met een aansluitend terras vormde een oplossing voor dit probleem en zorgde dan ook voor de oprichting van simpools in augustus 2020!

Over ons_wix1.png

Na de eerste succesvolle plaatsingen duurde het niet lang voor simpools bekroond werd met enkele prijzen. Zo sleepten we de eerste prijs voor innovatief ondernemerschap in de wacht van de Bertjes. Terwijl de vraag en de media-aandacht toenam, werd onze oprichter bekroond met de prijs van Gentse student-ondernemer van het jaar.

artikel nieuwsblad.png

Met een druk en succesvol seizoen achter de rug maar met een grote onbeantwoorde vraag naar onze zwembaden, kijken we er naar uit om volgend seizoen nog meer mensen gelukkig te maken met een simpools zwembad en daarom kondigen we ook de lancering van onze DIY bouwpakketten aan, waarover meer onder de rubriek DIY! 

Ontdek het zelf!